Vinteren på Bornholm

Vinteren på Bornholm

Vinteren på Bornholm kan være utrolig givende, når det kommer til kystfiskeri efter havørreder. I forhold til de fleste andre steder i landet, kan havørrederne under en kold isvinter, være aktive og i hughumør rundt om Bornholm. Mange af dem er blanke. 

I butikken og i vores webshop, kan du finde flere kvalitetsmærker indenfor vintertøj og outdoortøj. Vi har også de bedste blink og kystwoblere i vinterfarver på lager. 

MyBeanie - huen der gør dig synlig i mørket.
Køb den i butikken eller online her: MyBeanie.

Trøjer, veste, skjorter, jakker og bukser m.m.
Se udvalget på webshoppen her: Outdoor Tøj.

Vinterfiskeri efter havørreder

Når der fiskes efter havørreder om vinteren på Bornholm, er der godt og vel 100 forskellige kystpladser der kan gøre sig gældende. Vi vil her nævne de absolut bedste og mest stabile i vintersæsonen. 

Nogle har særfredninger, de åbner derfor først i januar, men derfra er de absolut et besøg værd. 

Se fredningsbælter her: Fredningsbælter.

Broens Odde - Snogebæk - Skansen - Årsdale - Grisby - Ypnasted - Listed Havn - Melsted - Salene Bugten - Kæmpestranden - Hasle Strand nord - Kultippen - Levka - Antoinette Strand - Galløken Strand - Stenodden - Arnager - Sose Odde - Rastepladsen - Skelbro.

Blink og kystwoblere

Her er de bedste blink og kystwoblere til kystfiskeri om vinteren på Bornholm:

JK Paint Baronessen, Savage Gear Zerling, ABU Sölv Penna, Westin Sømmet, Salty, Sandy Inline. Også Jægers´s Blink og Tuwub kystwobleren er givende. 

Benyt gerne følgende farvekombinationer: 

Rød/sort, brun/hvid, brun/gul, brun/grøn, hvid/lyserød. De nævnte 5 farvekombinationer kan man gå landet rundt med om vinteren og få succes med kun dem.

Ekstra

Læs meget mere om kystfiskeri på Bornholm om vinteren her: Kystfiskeri om vinteren.

I vintersæsonen er der julemarked i Nexø. Vi har mange gode tilbud i butikken under dagene og markedet generelt, byder på masser af julehygge når der er for mørkt til at fiske. Læs mere her: Julemarkedet.

Vinterens geddefiskeri

Geddefiskeriet på Bornholm om vinteren, er både sjovt og givende. Flere af søerne, når de ikke er tilfrossede, byder på store gedder i den kolde tid. 

Kaolinsøen, Hammersø, Snorrebakkesøen og Ferskesø er alle tilgængelige. Kun Hammersø skal der købes fiskekort til. 

I butikken kan du finde jerkbaits, swimbaits, woblere, spinnere, poppere og andre overfladeagn til geddefiskeriet. Ikke kun på Bornholm, men også i resten af landet. Vi sælger også geddeforfang. 

Find fiskegrej til gedde, sandart og aborre her: Fiskegrej til rovfisk i ferskvand og brakvand...

Tilbage til blog