Persondatapolitik

Persondatapolitik hos NEXØ VODBINDERI ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos NEXØ VODBINDERI ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

NEXØ VODBINDERI ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.cpmarine.dk er NEXØ VODBINDERI ApS, Sdr Hammer 33, 3730 Nexø, cvr nr. 17524771


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet [ XXX måneder/år ] efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos [ Hjemmesidens webhotel ] , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i [ Hjemmesidens webhotel ]s datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse .

 • Klaus Hjorth Hansen / Indehaver

  Klaus ejer butikken samtidig med at han driver Nexø Vodbinderi, samt en del udlejningsvirksomhed på Nexø Havn. Klaus har haft sin gang på Nexø Havn i over 40 år.

 • Tom Clausen / Daglig leder

  Tom er både lyst-og trolling-fisker samt jæger. Han har
  derfor en stor viden om mange af de ting der står på hylderne i Check Point.
  Tom er ligesom Klaus uddannet vodbinder, har fisket bl.a i Argentina.

   

 • Caroline Kisbye Heidemand

  Caroline er vores nye ansatte. Caroline står samtidig for salg af mybeanie.dk og vil primært beskæftige sig med vores web-shop samt stå for den mere fritidsagtige del af vores sortiment.

 • 1

  Hans kone siger at der på hans gravsten skal stå: Her skulle Klaus have ligget, men han er lige kørt til Nexø. Vodbinderiet, som Klaus overtog efter sin Far havde til huse i den nuværende butik, så man kan sige at bygningerne har tilhørt familien i lang tid.

 • 2

  For ham var drømmen at blive fisker, og han startede også lige efter 9 kl var slut. Desværre, eller måske ikke, blev han søsyg og fik efter nogle måneder lov til at gå i land og blev vodbinder.  

Video